5 tips til at reducere og fjerne kropshår

Hvis du ikke er fan af skæg og ansigtsbehåring, så bare vent indtil at din kropsbehåring begynder at vokse som aldrig før. Vi har alle – uanset hvor lidt der er tale om – mindst en lille smule kropshår, som regel under armene, på benene, maven og så videre.

Nogle er dog værre ramt end andre, men frygt ikke: din kropsbehåring behøver ikke at forblive på kroppen for evigt. Vi har her samlet et par 5 hurtige tips til hvordan du bedst slipper af med din uønskede kropsbehåring.
Brug voks

Det er ikke nogen hemmelighed at det kan være smertefuldt at bruge voks, men du vil uden tvivl opleve at metoden er ret så effektiv. Da du fjerner hårene ved deres rod, vokser håret tilbage tyndere og langsommere. Om du foretrækker at købe voksen i en dagligdagsbutik og klare opgaven på egen hånd eller få behandlingen foretaget i en salon, er helt op til dig. Barber området

Hvis du stadig oplever at dit hår vokser for meget, kan du også vælge at barbere områderne hor du er mest plaget. Der er myter der siger, at hårene vokser tilbage endnu tykkere og hurtigere når du barberer dig, men der er intet videnskabeligt bevis for dette.

Drik mynte-te

Vidste du, at undersøgelser har vist at indtagelsen af mynte-te kan reducere antallet af androgener i kroppen, som er en af de førende grunde til mennesker udvikler hår på kroppen? Prøv selv at drikke en kop mynte-te en gang dagligt og oplev resultaterne for dig selv.

Få din kropsbehåring laserfjernetDette er naturligvis en dyrere løsning, og du skal forvente at behøve fire til syv behandlinger for at du er fuldstændig hårløs. Ved at få din behåring laserfjernet stopper du som regel hårvæksten i de behandlede områder, men der findes dog alligevel en sandsynlighed for, at hårene vokser tilbage å et senere tidspunkt. Tal med din læge om alternative løsningerHvis du er meget plaget af din kropsbehåring, kan det være en idé at tale med din læge. Siden Netdoktor.dk giver dig en omfattende lister over potentielle midler som kan reducere din hårvækst. De fleste af disse midler er dog receptpligtige, så det kræver at du konsulterer din læge først. 


Tips: Sådan får du hvidere tænder: 5 gode tips

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.