Tips til at spare penge på studiebøgerne

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt studiemateriale. Til trods for at flere og flere uddannelser er i stand til at levere dig de studiematerialer du skal bruge, er der stadig visse omkostninger involveret med at starte på en ny uddannelse!

Køb brugte bøger

Der er ingen grund til at du partout skal købe samtlige bøger og materialer spritnye! I dag findes der flere forskellige salgssider og grupper på FB der giver dig rigtig gode forudsætninger for at finde de nødvendige materialer i brugt stand. Ved at tage et kig på sider som DBA, Gul&Gratis og lokale salgssider på din Facebook, kan du med stor sandsynlighed gøre et godt kup!

Du kan med fordel også tage et kig i din lokale genbrug. Her kan du tit og ofte finde rigtig billige bøger til et par få kroner – og selvom at de måske ikke er i den bedste stand, betyder det ikke, at du ikke kan få gavn af dem! Lidt krøller på de enkelte sider betyder ikke, at den nødvendige information er mindre værdifuld!


Sammenlign priser på nettet

Det er vigtigt at huske på, at forskellige netsider naturligvis også kører med forskellige tilbud og selvom at den ene online shop altså har en bog til salg for en meget højere pris, er det ikke ens betydende med, at du ikke kan gøre et bedre kup andetsteds.

Ved at give dig tid til at sammenligne de forskellige titler på tværs af forskellige online shops, kan du med sandsynlighed gøre et bedre kun andetsteds. I dag findes der adskillige sammenligningssider der gør det nemt for dig at tjekke priserne på tværs af de enkelte shops, så du kan være sikker på, at du altid får det bedste og billigste tilbud!


Vent til udsalg!

Langt de fleste netsider kører fra tid til anden med perioder hvor de sætter de forskellige varer på knaldtilbud – og det gælder selvfølgelig også de online bogshops! Derfor kan du med fordel tilmelde dig de forskellige siders nyhedsbreve, så du kan være blandt de første der får besked om gode tilbud og kommende promoveringer!

Generelt anbefaler vi at du som minimum tilmelder dig en række forskellige webshops, således at du får de bedste forudsætninger for at modtage så mange tilbud som overhovedet muligt. Jo flere nyhedsbreve du tilmelder dig, jo større chancer er der for, at du vil modtage et godt tilbud over e-mail!

Tips: 5 sparetips der virker

Køb fra udlandet

Har du ikke noget imod at læse lidt på engelsk? I så fald kan du i næsten alle tilfælde glæde dig over, at det med sandsynlighed er en hel del nemmere at finde gode tilbud på relevante bøger på engelsk hvis du køber fra udlandet.

Handler du på sider som Amazon og eBay, kan du finde både nye og brugte titler i alverdens genrer, så du vil altid kunne finde præcis, hvad du leder efter til billige penge!

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.