Fem tips til at gå ned i vægt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os er det næsten umuligt at holde igen med den brune sovs til julemiddagen, og det er da også noget der som regel viser sig midt i januar måned hvor du lige pludselig vejer et par kg. mere end normalt!

Et af de mest almindelige nytårsfortsætter for os danskere er vægttab, men ønsker du for alvor at holde den slanke linje, kan du med fordel følge nedstående fem tips!

Drik vand

Selvom at du måske ikke går og tror at en enkelt cola eller to ikke gør den store skade, vil du måske blive overrasket over at finde ud af, at de læskende drinks indeholder flere kalorier end du går og regner med – og derudover er de heller ikke specielt gode for dine tænder.

Der er ingen der siger at du skal erstatte samtlige drikkevarer i dit liv med vand, men ved at skære ned på sodavand og diverse juice-drinks, vil du uden tvivl opleve resultater på kort tid – også selvom at du normalt drikker light produkter! Det er desuden gang på gang blevet bevist, at vand er med til at øge vægttab!

Dyrk motion

Dette er måske et nogenlunde åbenlyst tip, men jo mere aktiv du er, jo flere kalorier ender du med at brænde af. Udover at dagligt motion promoverer vægttab, er det også godt for både din fysiske og mentale sundhed og overordnede velfærd!

Det gode ved motion er, at mulighederne er stort set uendelige. Så uanset om du foretrækker at gå en tur med hunden eller give den gas i et motionscenter, har du rig mulighed for at promovere dit vægttab!

Tips: Sådan får du hvidere tænder

Spis bedre

Det siger selvfølgelig sig selv, at din diæt spiller en stor rolle for dit vægttab. Langt de færreste overvægtige personer tog på af at spise gulerødder, så det er naturligvis vigtigt at holde styr på hvad du indtager.

I starten kan det være svært at styre sin trang og holde styr på, hvor meget der egentlig ryger indenbords. Derfor kan det være en idé at starte med at tælle kalorier indtil at du er kommet ind i en rutine som er naturlig for dig at følge.

Spis langsommere

Kender du det med bare at spise løs og løs uden egentlig at registrere hvad du indtager? Dette finder som regel sted når du befinder dig på sofaen foran tv’et og fredagsslikket er fint placeret i en skål på bordet foran dig.

Selv når du spiser almindelige måltider, kan du med fordel tage det stille og roligt. Læg mærke til hvad du spiser, og mærk efter, om du overhovedet er sulten eller om du spiser for fornøjelsens skyld? På denne måde kan du spare mange kalorier!


Ingen impulsshopping

Det værste du kan gøre er, at tage i Føtex når du er sulten! I stedet for at handle mad ind når du allermest føler for at mæske dig i kager og diverse snacks, anbefaler vi altså at du handler ind på en fuld mave. På denne måde undgår du fristelser og du kan spare både kalorier og penge!

Anbefalt

Du finder kalkulatoren nedenfor. Hvis du for eksempel har et byggeprojekt i gang i haven eller bare ønsker at forstå udregningen af kubik til…

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.