Hvordan beregner man sin ægløsning?

Der er ingen tvivl om, at du som kvinde er mest frugtbar i de dage, der er omkring din ægløsning. Og hvis du gerne vil blive gravid, så er det vigtigt at kende tidspunktet for dine ægløsninger – så er det nemlig lettere. Ved at kende tidspunktet for dine ægløsninger, så øger du chancen for at blive gravid markant.

Eksperter mener, at den sikreste måde at kalkulere sin ægløsning på er ved at benytte sig af en urintest. Dog kan du som huskeregel sige, at du har ægløsning 12 til 15 dage efter din første menstruationsdag i din cyklus.

Sådan beregner du din ægløsning

Hvis du gerne vil beregne din ægløsning, så anbefales det, at du bruger en online beregner. Her udfylder du blot dine oplysninger også beregner lommeregneren alt det andet, hvilket er ganske smart. Langt de fleste online beregnere tager udgangspunkt i den gennemsnitlige længde på din cyklus. Du skal dog vide, at hvis du har en cyklus på mindre end 21 dage eller mere end 39 dage, så kan du have meget svært ved at anvende de fleste ægløsningsberegnere. Faktisk kan du i mange tilfælde slet ikke benytte dig af beregnerne, hvis du har en cyklus på mindre end 21 dage eller mere end 39 dage.

Hvis du gerne vil være gravid, så er det som tidligere nævnt en god ide at kende til tidspunktet for din ægløsning. På den måde er chancerne for at blive gravid markant større. Så et godt råd er at finde ud af, hvornår du har ægløsning og så aftale med din partner, at I i de dage skal have sex. Det øger chancerne for graviditet markant. Held og lykke med din graviditet og husk at du hurtigt og let kan benytte dig af en ægløsningsberegner her på nettet.

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.