Sådan slipper du af med uren hud og bumser

Der er ingen tvivl om at bumser og urenhed er noget som djævlen har skabt, og af en eller anden grund formår de små røde knopper altid at dukke op på tidspunkter hvor vi mindst har brug for dem.

Vi har derfor samlet en lille liste med nogle af de bedste bud og tips til, hvordan du slipper af med uren hud. 
Drik masser af vandDet er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at vand er kendt for at kunne rense din hud indefra. Hvis du dagligt drikker masser af vand, er din krop altså i stand til at slippe af med dine eksisterende bumser, men samtidig forebygges der at der kommer nye til. Lider du derfor af uren hud, kan du med fordel prøve at skifte sodavand og saft ud med vand. Brug en ansigtscremeVidste du, at ved at vælge en ansigtscreme der egner sig til din hudtype, kan du minimere udslæt og bumser? Mange af os er slet ikke klar over at hvis vores hud mangler fugt, producerer vi helt automatisk meget mere olie i ansigtet – hvilket i sidste ende vil føre til bumser. Døjer du dog med en yderst fedtet hud, er det vigtigt at du vælger en ansigtscreme som tager højde for dette og som ikke ender med at gøre din hud endnu mere fedtet end den allerede er. 


Hold fingrene væk fra dit ansigt

Selvom at det kan være fristende at prøve at poppe en bums, anbefales det faktisk at du holder fingrene væk fra dit ansigt på alle tidspunkter, uanset om du har bumser eller ej. Det skyldes at dine hænder hver dag berører et væld af forskellige genstande hvilket naturligt gør dem mere fedtede – hvilket ved berøring vil føre til bumser.Derudover anbefales det også, at du ikke anvender sminke i en periode hvis du har tendens til at få mange bumser. Det skyldes at dine porer kan blive fuldstændig tilstoppede, hvis du dækker din hud med cremer eller pudder hver dag. Tag snakken med din lægeI dag findes der heldigvis et væld af forskellige produkter som kan hjælpe dig med at slippe af med dine bumser. Matas.dk har et bredt udvalg af forskellige plejeprodukter som du med fordel kan tjekke ud og afprøve, hvis du er meget plaget af uren hud.

Hvis disse dog ikke er tilstrækkelige for dig, anbefales det at du tager snakken med din læge som kan hjælpe dig med at finde en behandlingsmetode som egner sig til din hud. Akne er forskellig fra person til person, så det er vigtigt at finde en løsning der passer bedst til dig.


Tips: Hvordan sover man bedre om natten?

Anbefalt

Du finder kalkulatoren nedenfor. Hvis du for eksempel har et byggeprojekt i gang i haven eller bare ønsker at forstå udregningen af kubik til…

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.