Hvordan laver du gram og kilo til pund, ounce, stone og ton?

Her i verden findes der et hav af forskellige typer af måleenheder. I Danmark bruger vi i langt de fleste tilfælde kilo og gram, men i udlandet (især England) bruger man meget pund, ounce og stone. I dette indlæg vil du blive klogere på, hvad de forskellige måleenheder ”fylder” i forhold til hinanden. Der er nemlig stor forskel på om du måler noget i gram eller du måler noget i ton. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du skal gøre, hvis du ønsker at omregne en måleenhed til en anden.

Sådan gør du med gram

Gram til pund: 1 gram svarer til 0,00220462262 pund
Gram til ounce: 1 gram svarer til 0,0352739619 ounces
Gram til stone: 1 gram svarer til 0.00016 stones
Gram til ton: 1 gram svarer til 1,0 × 10-6 ton

Sådan gør du med kilo:

Kilo til pund: 1 kilo svarer til 2,20462262 pund
Kilo til ounce: 1 kilo svarer til 35,2739619 ounces
Kilo til stone: 1 kilo svarer til 0,15747304441777 stones
Kilo til ton: 1 kilo svarer til 0,001 ton

Nu burde du selv være i stand til at kunne omregne forskellige måleenheder til en anden. Hvis du gerne vil blive bedre til at omregne måleenheder, så anbefales det at løse et par opgaver om dagen indtil du har fuldstændig styr på, hvordan du gør. At kunne omregne måleenheder er en god evne at have, hvis du eksempelvis skal til England og gerne vil kunne finde ud af, hvor meget et kilo er i pund og omvendt.

At lave gram og kilo om til pund, ounce, stone og ton er faktisk en relativ let sag at klare. Og det er endnu lettere for dig nu, hvor du kender, hvad de forskellige målenheder svarer til. Held og lykke med dine opgaver.

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.