5 klare fordele ved et kreditkort

Et kreditkort er uden tvivl et af de mest eftertragtede korttyper – og bruges de ansvarligt, kan de være en fleksibel og bekvem metode at låne penge på. Selvom at et kreditkort naturligvis ikke er for alle, har vi her fundet 5 klare fordele ved denne korttype fremfor et almindeligt debetkort. Læs med her.

Det er hurtigt at låne med et kreditkort

Skulle du befinde dig i en situation hvor du har brug for at låne noget dyrt, men ikke har råd til at betale hele beløbet på en gang, kan et kreditkort være en ideel løsning – så frem at du naturligvis er ansvarlig.

Lån penge gratis

På mange måder kan et kreditkort sammenlignes med et rentefrit lån, og så længe at du formår at betale beløbet før din rentefri periode er gået, bliver du ikke opkrævet for at låne med dit kort. Hvor lang en rentefri periode du kan låne i, afhænger dog af din udbyder – her skal du også være opmærksom på, at det ikke er alle kortudbydere der tilbyder rentefri låneperioder.

Tag dit kreditkort med dig overalt

Der er mange fordele ved at tage dit kreditkort med dig på ferien. Hvorimod at du kan risikere at dit Dan- eller debetkort kan blive afvist i visse lande eller butikker, accepterer langt størstedelen af alle butikker og restauranter verden over betaling med kreditkort. Afhængig af din kortudbyder, kan du ofte også glæde dig over, at du ofte kan få tilknyttet en rejseforsikring for hele familien til kortet når I skal ud at rejse.

Opsaml points når du bruger dit kreditkort

Flere og flere kortudbydere i Danmark tilbyder de såkaldt loyalitetsprogrammer, hvilket mere eller mindre giver dig muligheden for at opsamle points hver gang du bruger kortet. Disse points kan ofte bruges i restauranter, på flybilletter eller andre aktiviteter – ønsker du at sammenligne de forskellige bonusprogrammer i Danmark, anbefaler vi at du tjekker en side som samlino.dk for at sikre at du får det bedste kort til dig.

Brug dit kreditkort trygt og sikkert

Du kan på alle tidspunkter føle dig tryg ved at bruge dit kreditkort – både når du handler i Danmark, i udlandet eller på nettet. I modsætning mange andre korttyper, kan du for eksempel forvente at få dine penge tilbage med det samme hvis dit kort skulle blive udsat for misbrug. En forudsætning for dette er naturligvis at du holder både dine bankoplysninger og pinkode sikre på alle tidspunkter.

Tips: Hvordan beregner man billån?

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.