Hvordan beregner du din boligstøtte?

I denne artikel vil du kunne læse om boligstøtte samt hvordan du beregner din boligstøtte. I artiklen vil du kunne finde svar på nogle essentielle spørgsmål, der er vigtigt at kende svaret på, når du eksempelvis gerne vil ud at søge om boligstøtte. God fornøjelse med artiklen om boligstøtte.

Hvad skal jeg huske inden jeg begynder at beregne min boligstøtte?

Når du skal i gang med at regne på din boligstøtte, så skal du bl.a. fortælle mere om din bolig herunder husleje og kvadratmeter. Du skal også fortælle om, hvad du har af indkomster herunder SU, løn, pension og eventuelle renteindtægter. Hvis du er i tvivl om, hvor du finder dine boligoplysninger, så skulle de meget gerne stå på din lejekontrakt. Og hvis du er i tvivl om, hvor du kan finde dine indkomstoplysninger, så kan du med fordel tjekke din årsopgørelse fra SKAT, lønsedler, SU eller pensionsmeddelelser. Hvis du bor sammen med andre i boligen, så skal du også fortælle om deres forhold.

Hvor søger jeg om boligstøtte?

Det er muligt at søge om boligstøtte hos din kommune. Du skal typisk gå ind på siden www.borger.dk for at søge om boligstøtte. Du kan samtidig læse mere om boligstøtte og hvordan det foregår derinde.

Sådan beregner du din boligstøtte

Du beregner din boligstøtte ved at benytte dig af www.borger.dk. Herinde er det muligt at beregne støtte på en ganske smart og overskuelig måde. Din støtte afhænger af mange faktorer, hvorfor der ikke findes en enkelt og samlet formel for udregningen. Derfor anbefales det at tage kontakt til din kommune og via den vej beregne din boligstøtte. På den måde er du også sikret det mest retvisende resultat. Vi håber, at denne artikel har været til gavn for dig. Held og lykke med at søge om boligstøtte.

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.