Gode gaver til bedsteforældrene

Skal det være noget praktisk, noget personligt eller en helt 3. ting? Skal der være noget fra hver enkelt person eller en samlet gave? Og skal det være noget hjemmelavet? Eller måske….

Det kan være svært at blive ved med at finde på nye ideer, når bedsteforældrene skal begaves. Her kommer en lille guide, der måske kan hjælpe dig på vej.

De fleste af os kender det, bedsteforældre mangler bare ikke rigtig noget. Eller også ønsker de sig sokker, eller en bog. Eller en tegning fra Barnebarnet. Og selvom det alt sammen er rigtig fine ønsker og gaver, så kan man godt få lyst til at gøre lidt ekstra ud af det. Eller bare prøve noget nyt.

Hjemmelavede gaver

Hjemmelavede gaver er hyggelige, og de obligatoriske skolebilleder af ungerne bringer altid smilet frem, det kan dog godt bliver lidt trangt med pladsen på væggene som årene går. Har man bedsteforældre, som bor langt væk, og som man derfor ikke ser så tit, kan en digitalt billedramme være et stort hit. Den findes i forskellige prisklasser og er nem at sætte op og betjene.

Har i bedsteforældre, som bruger computer mm kan et simpelt Skype kursus virkelig anbefales. Det koster ingenting, og vækker glæde hos alle parter. Er man parat til at lægge lidt mere arbejde i det, kan man på nettet lave en fotobog, en plakat eller endda en kalender med egne billeder. Der findes masser af gode udbydere.

Oplevelser

For et par generationer siden, havde bedsteforældre en anden alder og var et andet sted i tilværelsen, end mange er i dag. Nu har vi alt fra yngre til ældre og de kan være mere eller mindre aktive – og det gør jo ikke ligefrem gavefinderiet nemmere. Heldigvis findes der også mange forskellige slags gaver.

Oplevelsesgavekort er vældig enkle og populære, og de kan være til alt fra Brunch for 2 til faldskærmsudspring, du vælger selv. Er du mere til en personlig gave, kan en overraskelse picnic med kørsel og pakket kurv mm være sagen. Kun fantasien sætter grænser.

De skræddersyede

Endelig er der de skræddersyede, de virkelig fede gaver. De er mere tidskrævende men er til gengæld også garanteret en god modtagelse. Her handler det om, at finde noget der vil ramme plet. Det kan godt være det ligger lige til højrebenet, men det kan også godt tænkes at tage lidt tid.
Det kan fx være:

  • Tilmeldesesgebyr + materialer til et kursus Bedstemor har vist interesse for
  • De helt rigtige planter + hjælp til at få dem sat i jorden hos Bedstefar som ikke længere kan selv
  • Et klippekort til rengøring og efterfølgende kryds og tværs løsning
  • En tur på museum sammen og efterfølgende café
  • En spa dag

Der er så uendelig mange muligheder, hvilket jo også er med til at gøre det svært. Har du bedsteforældre der hører til de ældre, ønsker de sig ofte bare samvær med familien og hører de til de yngre, så er det bare at slå sig løs.

Er det dine egne forældre du skal finde gave til? Tag et kig på vores guide her.

Anbefalt

Du finder kalkulatoren nedenfor. Hvis du for eksempel har et byggeprojekt i gang i haven eller bare ønsker at forstå udregningen af kubik til…

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.