Gaveidéer til hende

Er du ved at være løbet tør for gaveidéer til fødselsdagen? Eller jul, årsdagen eller valentinesdag? Det vigtigste når du vælger gave er, at det er noget personligt. Noget der siger noget om hende. Hvis du ved, hvad der får hende til at føle sig speciel, har du allerede taget et stort skridt.

Her er vores guide til at finde den perfekte gave til hende.

En personlig gave

Uanset om du er på udkig efter en gave til din kæreste, kone, veninde, mor eller datter, vil en personlig gave gøre det bedste indtryk. Hvis det er din kæreste eller kone, har du måske nogle billeder fra begyndelsen af jeres forhold, som du kan klippe og klistre ind i en scrapbog. Du kan eventuelt printe nogle fra Facebook eller Instagram.

Her er nogle flere idéer:

  • Kommer hendes favoritband til byen? Køb en billet til koncerten, selvom der er flere måneder til.
  • Køb smykker. Hvis du finder noget, som passer godt til hende, vil hun blive ellevild. Du kan også købe(eller lave) et håndlavet smykke.
  • En weekendrejse.

En personlig gave på budget

Her kan du blive rigtig kreativ og stadig give en super fin gave. Hvis din mor føler, at du ikke ser hende nok, kan du give hende et gavekort til en valgfri oplevelse sammen med dig(som du selvfølgelig betaler). Du kan skrive et beløb på, f.eks. 200kr. Selvom det lyder lidt nærigt, vil din mor blive super glad for denne gave og du vil ikke mindst selv få noget ud af den.

Denne idé virker ikke kun med din mor, men med alle personer du ønsker at give en gave. Hvis du gerne vil være lidt mere specifik med gaven, kan du skrive en specifik begivenhed eller oplevelse på kortet. Dette vil også gøre gaven mere personlig.

Læs også vores guide til at finde den perfekte gave til ham.

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.