Sådan gør du de bedste køb på træningstilskud på nettet

Træningstilskud og proteinpulver er mere populært end nogensinde før, og flere og flere danskere har allerede lært at sætte pris på de mange fordelagtige egenskaber disse ernæringstilskud kan bringe.

Proteinpulver alene kan betragtes som en essentiel mursten der kan hjælpe dig med at opbygge dine muskler samt vedligeholde og reparere dem.

Alt afhængig af hvilket træningstilskud du er på jagt efter, kan det dog godt komme til at koste lidt i kroner og ører. Derfor har vi nedenfor samlet de bedste tips til, hvordan du finder det perfekte træningstilskud til din træning uden at gå fallit!

Køb ikke i dit fitnesscenter..

Langt de fleste fitnesscentre i Danmark har i dag en eller anden form for fysisk butik tilknyttet, hvor du kan købe udstyr, protein shakes og træningstilskud. Det kan være fristende at lade sig rive med efter træningen, men ønsker du at spare gode penge, kan du med fordel undgå at købe hos dit fysiske center.

Det er der nemlig en god grund til: træningstilskud og proteinpulver vil altid være dyrere i fysiske butikker sammenlignet med webshops.

.. men handl online!

I dag findes der et stort marked for forskellige kosttilskud, og det er noget der i den grad også afspejles på de mange forskellige webshops. I dag behøver du ikke længere at lede i evigheder i de fysiske butikker – du kan i stedet handle dit foretrukne træningstilskud med blot et par få klik med musen.

Ved at tage et hurtigt kig på nettet, vil du øjeblikkeligt finde ud af, at der findes et overvældende udvalg af forskellige webshops med forskellige kost- og træningstilbud. Søg derfor gerne lidt rundt for at finde præcis de produkter, der passer til dig og din træning.

Pas på med køb fra udlandet

Til trods for at du i princippet sagtens kan købe træningstilskud fra udenlandske netsider, vil det være på egen risiko. Du skal nemlig være opmærksom på, at du kan risikere at de enkelte produkter kan konfiskeres i tolden hvis de er ulovlige efter den danske lovgivning. Dette er særligt relevant for produkter, der indeholder syntetisk koffein.

Derudover skal du også på at indregne moms og told, hvor disse satser afhænger af varetypen. Bær derfor dette i sinde inden at du bestiller løs fra udlandet – og overvej, om det i sidste ende bedre kan betale sig at købe fra en dansk webshop!

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.