Gode gaver til forældrene

At købe gave til forældre er, alt afhængigt af hvad man vil signalere med gaven, faktisk ikke så svært. Der er jo tale om helt almindelige mennesker, de har bare ofte også nogle andre behov end voksne uden børn. Dvs. at udover alle de almindelige gaver, som vi jo alle bliver glade for, så er der også nogle andre ting forældre bare sætter stor pris på.

Småbørnsforældrene

Små børn har brug for deres forældre stort set hele tiden, så det kan være svært som småbarnsforælder, at nå selv helt basale ting som tøjvask mm. Kender du forældre, som har det sådan så er et gavekort til forskellige former for hjælp sikkert kærkomment.  Det kan være noget så simpelt som pasning af børn mens mor går i bad eller bare går en tur selv. Når børnene bliver lidt større, kan det være en rigtig babysitter klippekort med overnatning og det hele.

 • En tur i spa + babysitter er sikkert ikke at kimse af for en nybagt mor.
 • Far takker med garanti ikke nej til en brunch date alene med mor.

Selvom gaven jo er til mor/far er det også tit sådan at fedt babyudstyr kommer forældrene mest til gode, så er det til forældre til en baby, kan en sådan gave være lige det de mangler.
Her er et par eksempler:

 • En fed kopholder til barnevognen
 • En god vikle/slynge/bæresele
 • En god babyalarm

Forældre med større børn

Her kan det udvides lidt. Er det en familie med mange børn, kan babysitter klippekortet garanteret stadig bruges. Eller en bio tur til mor og far, måske et weekend ophold hvis du vil flotte dig. Taler vi om forældre der selv er gode til at prioritere disse ting, skal du måske være mere kreativ. Så kunne en lidt sjov oplevelse til mor og far, som fx en Go High tur være en idé. Der findes også oplevelsesgavekort til biograf tur, go kart kørsel, koncerter mm – så kan de selv bestemme.

Det kunne også være et virkelig godt spil, som hele familien kan spille sammen. Her er lidt til forskellige aldersgrupper. Alle spillene fås hos BR – også i butikken.

 • Spejlæg fra 3år
 • Memory fra 4år
 • Afrikas stjerne fra 6år
 • UNO fra 7år
 • Rummikub fra 8år
 • Partners fra 8år
 • Risk Refresh fra 10 år

Til hele familien

Der er også de forældre der måske læser begge to, her kan økonomien godt være lidt stram på S.U. De vil med sikkerhed også sætte pris på en fælles gave for hele familien. Fx en tur i zoo, legeland eller lign. Har de ikke bil, kan det være en skræddersyet tur i jeres bil, med fuld tank, pakket picnic kurv og det hele – så er det bare at hoppe ind og køre afsted. Kun fantasien sætter grænser.

Er det bedstefar eller bedstemor der snart har fødselsdag? Se vores guide her.

Anbefalt

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.