Hvornår er det billigst at bestille rejse?


Går du også og drømmer om at tage på den næste drømmeferie til sydens sol og varme? I så fald er du ikke den eneste, og der er stor rift om de mange forskellige charterrejser, men med det sagt, er der naturligvis ikke nogen grund til at gøre det dyrere end det nødvendigvis behøver at være!Nedenfor har vi derfor samlet de bedste tips til dig, der ønsker at spare gode penge på feriebestillingen – for vidste du, at du faktisk kan gøre rejsen en hel del billigere ved at bestille den på det rette tidspunkt? Læs med nedenfor!
Bestil i god tidSkal du have fat i et par billige flybilletter hos et low-budget flyselskab, kan det som regel godt betale sig at bestille billetterne i forholdsvis god tid – eksperter på nettet anbefaler, at du som minimum bør booke dine flybilletter 53 dage i forvejen, hvis du ønsker at få den bedste pris. Hvis du derfor er i stand til at booke den næste ferie i god tid, er dette værd at bære med i dine overvejelser.

Hvis du står og drømmer om at tage af sted nu og her, er dette selvfølgelig ikke altid en mulighed. I så fald kan du i stedet overveje hvornår på ugen, du bestiller billetterne på. Undersøgelser har flere gange vist, at tirsdag er den billigste dag at bestille på og lørdag er dyrest. Der kan selvfølgelig være undtagelser til reglen, men bær dette i sinde når du bestiller!
Bestil i sidste øjeblikTil forskel fra almindelige flybilletter, kan det i mange tilfælde bedst bedre betale sig at bestille charterrejsen i sidste øjeblik. Afbudsrejser er rejser, som andre folk har måtte afbestille i sidste øjeblik og er nu tilgængelige til en meget lavere pris end normalt.

Dette kan du med fordel udnytte hvis du altså er klar til at tage af sted inden for ganske få dage. Når du bestiller en afbudsrejse, er det altså en god idé at have kufferterne pakkede på forhånd!I dag vil langt de fleste rejseselskaber køre med afbudstilbud fra tid til anden – og disse er især relevante i højsæsonen. Hvis du ikke stiller de store krav til din endelige destination, kan du derfor med fordel tage et kig på de forskellige charterrejsers sider.
Brug en sammenligningssideI stedet for at gøre alt det hårde arbejde på egen hånd, kan du med fordel lade en sammenligningsside gøre det hårde arbejde for dig. I dag findes der utallige sammenligningstjenester på nettet, der fuldstændig gratis søger efter de billigste og bedste rejser til dig på dine ønskede datoer. Hvis du derfor er rimelig fleksibel med din ønskede afrejsedato og destination, kan du nemt og overskueligt sammenligne de billigste alternativer uden at skulle sidde og sammenligne hver enkelt rejseside med hinanden!

Hvis du ikke bestiller en pakkerejse, men ønsker at booke flybilletter og hotel separat, kan det igen være en idé at anvende en sammenligningsfunktion.

På denne måde kan du selv sammensætte rejsen som du ønsker, og derved også sikre dig, at du får den absolut billigste kombination der passer til dine behov!

Læs: 5 sparetips der virker

Anbefalt

Du finder kalkulatoren nedenfor. Hvis du for eksempel har et byggeprojekt i gang i haven eller bare ønsker at forstå udregningen af kubik til…

Den travle juletid er for alvor over os, og det er lig med kulde, gaver og slik og guf én masse. For langt de fleste af os…

At gå et nyt studie i møde er en spændende tid. En ny uddannelse er lig med en masse ny læring, nye kammerater og ikke mindst nyt…

I dag er det gået hen og blevet mere populært end nogensinde at tjene penge på nettet – og mulighederne er stort set uendelige.